VI TILBYDER

VVS

Vi er specialiseret inden for VVS-installationer og er altid klar på, at rykke ud til opgaver af enhver art. Vi er veluddannede, engagerede og altid motiverede. Vi løser alt fra utætte vandrør, til service på VVS-installationer i bl.a. enfamiliehuse, ejendomme, både privat og erhverv. 

Badeværelse

Går du med tanken om et nyt og lækkert badeværelse eller en renovering af det eksisterende, så lad os hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige løsning der passer til dig. Vælger du Lund VVS Teknik, vil du få rådgivning og bliver underrettet under hele projektet så vi sammen kan skabe det bedste resultat for dig.

VVS-service

Vi er din foretrukne samarbejdspartner når du skal have udført service på dine installationer. Ved at vælge Lund VVS Teknik som din faste service partner sikrer du, at det er de samme folk der kommer igen på ejendommen og dermed kender bygningens forskellige forhold såsom opbygning og behov. Vi lever af tilfredse kunder og samarbejdspartnere, derfor leverer vi også altid et professionelt stykke arbejde udført af faguddannet VVS-folk. Dette er din sikkerhed for at jeres installationer altid fungerer optimalt.

Blødgøringsanlæg

Vil du slippe for kalk i vandet? Hos Lund VVS Teknik har vi god erfaring med opsætning af blødgøringsanlæg. Fordelene ved et blødgøringsanlæg er, at du vil få kalkfrit vand som vil spare dig for meget rengøring i form af afkalkning. Du vil få silkeblødt vand som betyder, at du kan spare på sæben, vaskemidlet og salten. Ydermere vil du kunne spare el på bl.a. elkedlen og vaskemaskinen. Kontakt os for at høre om mulighederne og bliv klogere på hvilke glæder du vil opnå med et blødgøringsanlæg.

Varme

Lund VVS Teknik hjælper dig når du skal have optimeret udnyttelsen af din varmeløsning. Et dårligt varmeanlæg kan give dårligt indeklima og kan koste mange penge på længere sigt, både i fyringsudgifter samt reparationer. Hos Lund VVS Teknik har vi stor erfaring med div. varmeinstallationer og vi kan rådgive dig i valg af løsning samt muligheder for opsætning. Derudover kan der også være mange penge at spare på udskiftning af en gammel cirkulationspumpe, eller dine gamle radiator ventiler. Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit varmeforbrug og få et uforpligtende tilbud.

Afløb

Tænk over hvad du hælder i kloakken! Hos Lund VVS Teknik tænker vi på miljøet og rådgiver derfor vores kunder i rigtigt brug af afløb. Undgå AFLØBSRENS og andre kemikalieprodukter.Afløbsrens er dårligt for miljøet og ødelægger derudover vores kloaksystem på længere sigt. Lad derfor hellere Lund VVS Teknik tage sig af dit enten delvist eller helt tilstoppede afløb. Vi har de midler og den erfaring der skal til for at få løst dit problem. Vi er derudover specialister i afløbsløsninger i form af renovering eller nye afløb.

Tagrender

Skal du have renset dine tagrender eller trænger du til nogle helt nye, så lad os hjælpe dig med en professionel vurdering